Telefon: +36/20-481-7661 • E-mail: info (kukac) cestarsa.hu

Cégismertető

A C és Társa Vegyesipari Szolgáltató Kft. 1990-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Cégünk megalakulásában nagy szerepe volt az alapító fémforgácsolásban szerzett szakmai tapasztalatának, és a minőségi munkák határidőre történő legyártásában való jártasságának, szem előtt tartva a megrendelő igényei szerinti, rugalmas kivitelezést. 

Közel 30 éves működésünk alatt régiónkban jó piaci pozíciót értünk el, területi lefedettségünket növelve folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat.

Folyamatosan bővülő és korszerű gépparkunk magas technológiát és minőséget eredményez.
Jelenleg 600 m2-en, 12 fő magasan kvalifikált munkatársainkkal dolgozunk azon, hogy megrendelőinket minél magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Munkatársainknak rendszeres szakmai továbbképzést biztosítunk, hogy kielégítsük a folyamatosan megjelenő igényeket.

Fő tevékenységünk

Szolgáltatásaink

Tervezéstől, anyagbeszerzéstől kezdve a megmunkálásig és csomagolásig megrendelőink részére igény szerint a készáru szállítását is vállaljuk.

Megbízható alvállalkozóinkkal kooperálva az alábbi megmunkálásokra is tudunk vállalkozni:

A Vállalkozás adatai:

Vállalkozás kezdete: 1990
Székhely: 2600 Vác, Deákvári fasor 8.
Telephely: 2600 Vác, Deákvári fasor 8.
Cégjegyzék szám: 13-09-062177
Adószám: 10443565-2-13
Ügyvezető: Czene Dániel

Főcélunk:

A tökéletesen elégedett, hűséges ügyfeleink igényeinek megfelelő, magas szintű, akár műszaki tanácsadással megtervezett, határidőre legyártott és/vagy megjavított, illetve leszállított célgép vagy gépalkatrész, melyet a megrendelő örömmel kifizett és megelégedéssel használ.

Célunk a rugalmasság; a megbízható és kiszámítható szolgáltatás; a hatékony és gyors munkavégzés; fejlődés és kreativitás.

Cégünk az EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási szabványt követi, amelynek bevezetését a közeljövőben tervezzük. 

Továbbá törekszünk megfelelni az EN ISO 14001:2001 környezetvédelmi elvárásoknak, amely minőségbiztosítási szabvány bevezetését ugyancsak tervezzük.

Minőségellenőrzési berendezéseink: